arrow_drop_up arrow_drop_down

Over Data Just Right

Privacy zaken praktisch en goed geregeld voor ondernemers

Missie

Data Just Right gelooft niet in mag niet meer en kan niet meer. De AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) bestaat grotendeels uit open normen – beginselen – en niet zozeer uit verboden. Het is aan u om deze beginselen te integreren in uw organisatie. U heeft een grote mate vrijheid om eigen keuzes te maken, waarbij de onderbouwing een belangrijk element is. Niet alles is toegestaan. Soms betekent dat vooral op een creatieve manier anders gaan kijken. Soms betekent dat een bepaald proces of een bepaalde werkwijze anders moet worden ingericht. 

Om een goede bescherming van persoonsgegevens te waarborgen, kijken we naar de organisatie als geheel én op de lange termijn. Zowel de technische, organisatorische als juridische kant komt daarbij aan bod. De aanpak van Data Just Right kenmerkt zich door deze integrale benadering. Data Just Right kijkt daarbij niet alleen naar de feitelijke situatie, maar gaat samen met u op zoek naar de beste oplossing voor uw organisatie. 


  • Meedenken met u en uw medewerkers. 
  • Vragen stellen om te ontdekken wat u nodig heeft. 
  • Geen nee zeggen, tenzij het echt niet anders kan.  
  • Een integrale benadering van uw organisatie en processen
  • Een pragmatische insteek passend binnen wet- en regelgeving
  • U leren wat u zelf kan doen
  • Een luisterend en begrijpend oor
  • Duurzame oplossingen
  • Imagoschade voorkomen
  • Waar mogelijk juridische én privacy dienstverlening combineren

De oprichters

Stephan Dunweg

Stephan heeft meer dan 20 jaar ervaring met het juridisch adviseren van NGO's en commerciële bedrijven, waaronder franchisegevers, financiële sector, entertainmentsector, webwinkels en  MKB bedrijven. Als externe bedrijfsjurist heeft hij zijn klanten ook geadviseerd op het gebied van privacy. Hij is onder andere gespecialiseerd in contractenrecht gericht op ondernemers.    

Josine van der Brug

Josine geeft sinds 2009 juridisch advies aan organisaties in de non-profit sector. Vanaf 2016 adviseert zij ook op het gebied van privacy en in 2017 is zij CDPO geregistreerd. Zij is een enthousiaste trainer/docent met een praktische insteek, die juridische issues helder kan uitleggen. Zij heeft tevens ruime ervaring als lid Raad van Toezicht en Functionaris voor Gegevensbescherming.  

Onze diensten

Privacy advies

Privacy advies aan ondernemers en implementatie op een pragmatische manier, rekening houdend met uw organisatie. Wij maken vrijblijvend een eerste telefonische analyse.

Verwerkersovereenkomst

We realiseren de inhaalslag voor u en brengen vervolgens het proces van verwerkersovereenkomsten in kaart, stellen formats voor u op en leren uw medewerkers hoe hiermee te werken. 

Helpdesk

De helpdesk geeft antwoord op algemene privacy vragen van u en uw medewerkers. Vijf dagen per week staan wij voor u klaar. De helpdesk stelt geen privacy adviezen op.

Trainingen

Naast een algemene training ter versterking van het privacybewustzijn maken we trainingen op maat om de benodigde kennis op laagdrempelige manier over te brengen.  

Privacy scan

Met een privacyscan krijgt u inzicht mate waarop u op dit moment invulling geeft aan de privacywetgeving en welke verbeteringen in processen mogelijk zijn, leidend tot minder fouten en tijdsverlies.

Privacy business partner

Privacy ondersteuning voor uw bedrijf door onze experts, die uw bedrijf en medewerkers kennen en die zowel op afstand als op locatie werkzaamheden verricht als uw privacy officer.  
Cookies